Hvordan foregår det

Der er to måder du kan få behandling på:

1) Enten kommer du her i min klinik i Stouby, som jeg har etableret januar 2016. Her bliver du lejret på min dejlige, brede og behagelige briks. Du skal ikke have håndklæde eller andet end dig selv med.

Eller

2) Jeg kommer  hjem til dig, har min behandlerbriks med mig. Du skal have håndklæde, puder og et tæppe klar. Når du ligger godt og afslappet på min briks begynder behandlingen.

Når jeg behandler dig, tager jeg om dine fødder og starer med at "varme" vævet op ved at bevæge leddene igennem, trykke og massere fødderne. Nogle steder vil du måske opleve det gør ondt når jeg trykker og masserer- det er her ubalancerne/problemerne sidder- og disse steder vil derfor få ekstra opmærksomhed. Nogle oplever at der opstår varmefornemmelser, prikken eller stikken i kroppen på de steder hvor der er problemer, andre mærker ingenting i kroppen udover at de bliver afslappede og trætte.

Efter behandlingen vil man nogle gange kunne opleve en kortvarig forværring af de symptomer man er blevet behandlet for. Man vil også kunne opleve at man skal oftere på toilet og det man kvitterer, er mere ildelugtende end vanligt. Det er tegn på at kroppen renser ud og forsøger at rette op på ubalancen i kroppen.


For at hjælpe kroppen med at rense ud, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand efter en behandling.

Del siden