Jes fortæller


Jeg har i mange år haft pollen allergi. Især birk plager mig meget. Jeg har prøvet at blive stukket ved lægen og prøvet forskellige typer medicin. Desværre er der ikke noget der har virket særligt godt og jeg har haft bivirkninger ved alle i form af bla. træthed.

Så i år skulle Karens behandlinger prøves og allerede efter 2. behandling kunne jeg mærke en forskel.  Det gode her er især at bivirkninger udebliver. Behandlingerne er helt sikkert værd at køre efter. Karen er også yderst fleksibel med tidspunkt og sted, så man får et godt behandlings forløb.

Karen gør et godt og professionelt stykke arbejde og jeg kan kun anbefale hendes behandlinger
Jes Olesen, direktør fra Kolding

.

Marlene fortæller:

Gennem mange år har jeg lidt af muskelspændingeri nakke og skuldre, og den sidste lange tid også haft spændinger i tindingerne og kæbemusklerne. Det har medført daglig hovedpine og jeg følte at mine ansigtsmuskler konstant var spændte. Jeg har flere gange prøvet traditionel massage og det har også hjulpet i en kort periode, men spændingerne er altid vendt tilbage efter en kort periode.

Så besluttede jeg mig for at prøve zoneterapi og har nu fået 2 behandlinger af Karen. Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke effekt, dog var spændingerne ikke helt væk.

Efter anden behandling, havde jeg en del hovedpine de første dage efter behandlingen, men herefter har hovedpinen været væk. Jeg har ikke haft hovedpine og spændinger i ansigtsmusklerne siden.

Karens koncept med at tage ud i kundens hjem, synes jeg rigtigt godt om. For mange af os er dagligdagen travl, og det kan være svært at finde tid til at gøre noget godt for sig selv.

Når Karen kommer til dig, behøver du hverken tænke på barnepige, transport eller anden planlægning for at få det hele til at hænge sammen.

Karen er en dejlig pige, som er med til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære og jeg kan helt klart anbefale Karen, hvis du overvejer zoneterapi

Marlene Jørgensen, Hedensted_____________________________________________


Linda fortæller om hendes oplevelse med acu-novaakupunkturbehandlinger:

"Igennem længere tid havde jeg haft muskelspændinger i nakke og højre skulder pga en dårlig arbejdsstilling ved computeren.

 Jeg fik acu-nova akupunktur af Karen og det har hjulpet. Jeg var lidt skeptisk om hvorvidt akupunkturen ville hjælpe, men det gjorde det- og kun efter få behandlinger.
 
Karen var god til at forklare hvordan behandlingen skulle foregå og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i gode hænder. Jeg vil prøve det igen, hvis jeg skulle få behov"

Klientoplevelser

34-årig kvinde fortæller:
Min oplevelse af zoneterapi ved Karen: Jeg har før zoneterapien haft flere gener bl.a PMS, stresssymptomer i form af en "klump" i maven, skulder-og nakkeproblemer, i form af spændinger, der udløser hovedpine samt eksem, led- og lændesmerter.

Under behandlingen oplever jeg en delvis varme, der spreder sig i hele kroppen- og indimellem kuldegysninger. Mine tarme begynder at arbejde. Jeg føler en tyngde i hele kroppen, som får mig til at slappe fuldstændigt af.

En af gangene, hvor jeg var psykisk stresset og følte en klump i maven, mærkede jeg under behandlingen, at klumpen forsvandt. Det var en meget underlig følelse. Generelt føles behandlingen meget afstressende og jeg føler en velvære i krop og sind

Efter behandlingen oplever jeg, at jeg er meget træt dagen efter og har brug for ekstra hvile. Mine forskellige gener kan blive kraftigere, hvorefter de helt forsvinder efter et par dage.

I perioder med ugentlige behandlinger, oplevede jeg, at jeg var mindre psykisk stresset og mindre spændt i kroppen. Mine PMS-symptomer er blevet svagere.

Jeg oplever Karen som meget grundig i sin datainsamling. Hun er god til at forklare sammenhængen mellem de forskellige symptomer. Hun virker meget kompetent og formår at understøtte sine forklaringer med faglige argumenter. Hun arbejder meget fokuseret og og giver en fornemmelse af at være 100% tilstede. Hun er meget empatisk hvilket gør at man har nemt ved at åbne op for ens følelser og har let ved at tale om de symptomer man har.


Rent praktisk er det rart, at hun giver behandling med en "fast hånd" og har ordentligt fat om foden. Det gør at behandlingen virker mere intens, optimal og giver øget tryghed.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Dorte fik zoneterapi for at blive gravid. Hun fik tre behandlinger og så blev hun gravid.

Se billedet af lille Oscar nedenforHer er lille Oscar på 3 måneder

Her er lille Oscar på 3 måneder

Kommentarer

Linda

27.10.2013 19:19

Karen var god til at forklare hvordan behandling skal foregå, og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i god hænderne. Vil nok prøve det igen ved behov

Linda

27.10.2013 19:17

Var lidt skeptisk overfor akupunktur behandling, kun næsten ikke tror på at det har hjulpet, men det gjørt det, og efter få behandlinger.

Linda

27.10.2013 19:14

For længetid har jeg haft problem med muskle spænding i nakken og hø skulder pga dårlig stilling v. komputer arbejder. Prøvede akupunktur som har hjulpet.

Del siden