Når børnene bare ikke lige kommer

Rigtig mange af os har svært ved at blive gravide og få de børn vi så gerne vil have. Det er en rigtig svær livssituation at befinde sig i, som kan være smertefuld på mange måder. Heldigvis er der jo hjælp at få, og nu atter gratis at få fertilitetsbehandling igennem det offentlige.🙂- til første barn.

Jeg kender problematikken fra mit eget liv og min egen krop, men heldigvis fået 2 dejlige drenge med hjælp fra fertilitetslæger, zoneterapi, akupunktur og livsstilsændringer. Netop derfor vil jeg gerne hjælpe andre kvinder og par, som står i den ulykkelige livssituation.

Fertilitetsproblemer kan have rigtig mange årsager: Der kan være fysiologiske årsager hos såvel mand som kvinde, der forårsager barnløsheden: Lukkede æggeledere, misdannelser i kønsorganerne, hormonelle ubalancer for blot at nævne nogle få.

Vi ved også at kost, motion, vægtreduktion og stress, er nogle af de parametre der kan skrues på i forhold til barnløshed. Har kvinden været i behandling med P-piller, kan det tage lang tid inden kroppen har skilt sig af med alle p-pillerester.

ZONETERAPI kan i høj grad være med til at skabe den balance som kroppen behøver for at blive gravid.

ZONETERAPI kan både bruges til at understøtte den naturlige metode til at blive gravid og kan også bruges som supplement til hormonstimulation, insimination og IVF.

I nogle tilfælde vil jeg tage jer begge i behandling, men oftest er det kun kvinden der behandles.

Du kan altid ringe og få en uforpligtende snak med mig i forhold til barnløshed og zoneterapi.

Del siden