Zoneterapi til baby

Zoneterapi er en blid og effektiv behandlingsform til babyer. Zoneterapi virker på symptomer som kolik, mavekneb, forstoppelse og generel uro. 

Nogle babyer har også pådraget sig nogle muskelspændinger i nakke og ryg i forbindelse med fødslen- dette kan zoneterapien og rette op på.

Jeg har behandlet babyer som ikke var mere end et par dage gammel- så tøv ikke med at bestille en behandling- man kan ikke være for lille.

Når jeg behandler babyer, tilbyder jeg ALTID at komme hjem til jer- jeg kan nemlig godt huske hvor stressende det kunne være at skulle ud af døren med et spædbarn. Når jeg kommer til jer, kan I bedre slappe af, og når mor slapper af, smitter det af på baby, som så tager bedre imod behandlingen.

Når jeg behandler baby, udleverer jeg et stykke papir med kopi af et par babyfødder. Så tegner jeg de zoner ind, som I med fordel kan arbejde videre med.

Seneste kommentarer

11.07 | 11:09

Hej Karen. Jeg blir nød til at aflyse min tid i aften, kl 19, skriver for ny tid senere. Kh Karin

22.07 | 17:41

Jeg har tider onsdag og torsdag kl 19, samt fredag formiddag

21.07 | 15:33

Hej jeg har ondt i fødderne kan du hjælpe. Har du en tid snarest

27.10 | 19:19

Karen var god til at forklare hvordan behandling skal foregå, og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i god hænderne. Vil nok prøve det igen ved behov

Del siden